Peuter/kleuter vieringen

De Sint Christoffelparochie wil een plek zijn voor iedereen: ook voor de allerkleinste! Daarom houden we 5x per jaar de peuter/kleuter -viering in vijf verschillende parochiekernen. De vaste indeling is als volgt: september: Paulus ; november: Open Hof ; februari: Maria Koningin ; april: Caecilia ; juni: St. Joseph ; (december zijn er in de diverse parochiekernen vieringen rondom 'kindje wiegen', maar die worden georganiseerd door andere enthousiaste vrijwilligers).

De vieringen duren een half uurtje - tijden zijn afhankelijk van de kerk waar we die maand zijn - een half uurtje voor of na de zondagsviering. De viering is bedoeld voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Jongere of oudere kinderen uit een gezin zijn uiteraard ook van harte welkom, maar 2 tot 5 jaar is de 'doelgroep' waar de viering op afgestemd is. De vieringen hebben een interactief karakter. De kinderen hoeven niet stil te zitten, maar mogen echt meedoen. Ze mogen geluid maken, rondlopen en we zingen met elkaar. Na afloop krijgen ze een toepasselijk cadeautje mee naar huis.

Ouders zijn van harte welkom, maar ook (oudere / jongere) broertje en zusjes, opa's en oma's, enz met hun (klein)kind.

<<  December 2020  >>