Op bedevaart naar Lourdes

Al bijna 160 jaar is Lourdes een plaats van ontmoeting. Bernadette ontmoette er Maria. Het veranderde haar leven. Maar niet alleen háár leven; ook het leven van zo veel mensen die deze bijzondere plaats bezoeken.

Nieuwsgierig, altijd al eens willen gaan of misschien weer een keertje terugkomen:

We organiseren een busreis naar Lourdes vanuit Rotterdam en Ridderkerk van 30 september t/m 8 oktober.

Op de heenreis overnachten we in Lisieux, het heiligdom van Theresia. Na de lunch vertrekken we naar Nihors voor de tweede overnachting. Op de derde dag komen we in Lourdes aan, waar we vijf nachten zullen verblijven en deelnemen aan het Nederlandse pastorale programma. Op de terugreis verblijven we een nacht in Nevers, in het klooster waar Bernadette na de verschijningen is ingetreden.

Zowel onderweg als in Lourdes is er ruimte elkaar te ontmoeten, met elkaar te vieren of de stilte op te zoeken. Maar natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen en genieten van de mooie natuur.

De prijs van de reis is € 899,-, o.b.v. een 2 persoonskamer en vol pension. (eenpersoonskamertoeslag €240,-) Een excursie naar de Pyreneeën is inbegrepen.

9 Dagen samen op bedevaart. Pelgrim zijn. Dat belooft een mooie ervaring te worden.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Conny Langendoen   - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.m

<<  Juni 2017  >>