We gaan naar Rome! (in 2019...)

9 oktober 2019 hoop ik 40 jaar priester te zijn.

Graag wil ik die dag met u vieren, in Rome, waar ik destijds de wijding mocht ontvangen. Het lijkt nog ver weg, maar als u mee wilt dan moet er waarschijnlijk gespaard worden en de agenda vrij gehouden. In Rome zullen we de plaatsen  bezoeken waar ik heb gewoond en gestudeerd.

Met het oog op de het reserveren van kamers in een pension van zusters in het centrum van Rome zou ik graag uiterlijk 1 april willen weten hoeveel belangstelling er is. Voor zo een locatie moet ik ruim van tevoren kamers bespreken. Graag zie ik dus via invulformulieren in onze kerken wie van u mee wil, ook al hoeft u zich nu nog niet vast te leggen. Het gaat om de week van zondag 6 t/m zaterdag 12 oktober 2019. Voor een retourvlucht en zes overnachtingen met maaltijden moet u rekenen op oneveer € 700,- per persoon. Maar u kunt ook langer of korter blijven en naar Rome gaan zoals u wilt, met het vliegtuig, de trein of de eigen auto.

Ik hoop op een goede belangstelling.

Pastor Huub Flohr

Programma Romereis 6 oktober t/m 12/13 oktober 2019

(Programma onder voorbehoud)

Zondag 6 oktober – aankomst

• Vertrek op eigen gelegenheid naar luchthavens
  • Vlucht naar Rome
  • Met shuttlebus van luchthavens Rome naar Stazione Termini
  • Te voet naar pension en inchecken
  • Avondmaal in de stad

• 13.00 u. n. pension uitchecken
  • 14.00 v. met shuttle n luchthaven Rome

Algemene zaken

De prijs voor het verblijf varieert al naargelang het pension en de soort kamers. In de pensionprijs zit alleen logies en ontbijt. Er zit o.a. niet in

#    lunch en avondmaal

#    eventuele kosten voor toegang tot gebouwen en plekken

#    kosten van openbaar vervoer, waaronder de reis naar en terug van Rome

#    kosten van de dagtocht.

De totale prijs (incl. maaltijden, vlucht, dagtocht) voor één week zal ongeveer rond  € 750, pp bedragen. Mocht u korter gaan of langer dan verandert uiteraard de totale prijs.

• Voor deelname is een aanbetaling noodzakelijk en wel 30% van de pensionkosten, welke via machtiging wordt voldaan.
  • Het programma is geheel vrijblijvend en is gericht op mensen die voor het eerst met mij meegaan resp. voor het eerst Rome bezoeken. U kunt hier, behoudens de viering van 9 oktober in de Domitilla en het aansluitend feestdiner, uiteraard op eigen gelegenheid van afwijken, zeker als u vaker in Rome bent geweest. Mocht u speciale objecten willen bezoeken waarvoor van tevoren reservering nodig is, laat u mij dat weten.
  • Omdat ieder zelf zorgt voor het boeken van de vlucht op 6 en 12/13 oktober en de vluchttijden afwijken van elkaar alsmede de aankomstluchthavens in Rome verschillend kunnen zijn, heb ik de aankomstdag niet qua tijd gespecificeerd. De vertrekdag heb ik ingevuld naar het programma van degenen die ’s avonds pas naar Nederland terugvliegen.
  • Als u wilt kan ik voor u boeken, maar dan heb ik wel de precieze gegevens nodig zoals in het paspoort dat in 2019 nog geldig is en uiteraard de vlucht die uw voorkeur heeft, alsmede een aanbetaling die de vluchtkosten dekt. Deze aanbetaling is een extra aanbetaling naast die voor deelname. Als het ticket eenmaal betaald is zit u eraan vast. Een annulerings- en reisverzekering kunt u het beste zelf afsluiten.
  • Rome is een grote stad, welke pas (zoals eigenlijk iedere stad) goed kan worden ontdekt als men te voet door de stad heen loopt. U dient zich er terdege van bewust te zijn dat u daarom een bepaalde conditie dient te hebben zodat een aaneengesloten wandeling van een tot twee uur (soms zelfs langer) geen lichamelijk problemen oplevert. Bovendien kent Rome zeer veel trappen. Indien u slecht ter been bent of gebruik maakt van hulpmiddelen, zoals een (wandel)stok of een rollator, wordt deelname aan dit programma moeilijk zo niet onmogelijk.

Pastor Huub Flohr

Aanmelden bij het centraal secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij uw eigen parochiekern.

<<  Augustus 2017  >>