Kinderprojectkoor voor Kerst

Voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar

We organiseren dit jaar voor het eerst een Kinderprojectkoor voor Kerst !
Alle kinderen tussen ongeveer de 4 en de 12 jaar oud die van Muziek en Kerst houden zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. We gaan er echt iets heel tofs van maken! De eerste repetitie is op zondag 13 november en Ties Kragten is de dirigent.

Op Kerstavond 24 december zal het kinderkoor zingen tijdens de Kerstgezinsviering om 19 uur in de Bron. Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om deze viering bij te wonen, die de kinderen - na 6 weken hard repeteren - prachtig zullen opluisteren met zowel wat traditionele als hele nieuwe, hippe Kerstliedjes. Een beter begin van Kerst kun je je niet wensen! En uiteraard zullen de kinderen een volle kerk ook geweldig vinden!

Lijkt meezingen bij dit kinderkoor jou of jouw (klein-)kind leuk: geef je op! Ken je iemand die dit (misschien) leuk vindt: stuur deze mail met bijgevoegde flyer dan vooral door. Er hebben zich nu al 13 kinderen aangemeld, maar er is uiteraard plek voor nog veel meer kinderen.

Heb je vragen of wil je meer informatie: bel/ mail dan naar onderstaand telefoonnummer/ mailadres of spreek iemand van de organisatie aan. Op de bijgevoegde flyer vind je alle praktische informatie (repetitiedagen/-tijden etc.).

Hartelijke groetjes,
Namens alle leden van de organisatie:
Ties & Suuz Kragten (06 383 050 95), Nicole Fassaert, Saskia Brans-Gijsel, Maaike Willems, Judith Huijmans, Dylan Kap en Mieke Heukels

<<  <  December 2022  >  >>
192122232425